אוזו פלומארי נותן הטעם והארומה הייחודיים שלו המיוצר ב- יוון ומכיל 42% אלכוהול
אוזו פלומארי נותן הטעם והארומה הייחודיים שלו, עקב השימוש במרכיבים איכותיים במיוחד(מי
מעיינות, אניס, שומר, קינמון, מוסקט ועוד). הפרופורציות בין המרכיבים, זה הסוד הגדול של אוזו
פלומארי, ומה שהופך אותו, לאוזו הפופולארי ביותר ביוון. באף – ארומה חזקה של ליקריש, אניס, שומר
ואקליפטוס. בפה- גוף מלא, מתיקות, רמזים לליקריש, אניס ושומר. סיומת ארוכה ומתקתקה
+
אוזו טסנטאלי הוא אוזו יווני מסורתי המיוצר ב- יוון ומכיל 38% אלכוהול
אוזו טסנטאלי הוא אוזו יווני מסורתי, שטעמו האותנטי מגיע מנוסחה סודית של משפחת טסנטאלי
המועברת מדור לדור מאז 1890. האוזו עובר מספר זיקוקים במזקקות נחושת מסורתיות מיוחדות
ששומרות על הניחוחות והטעמים הייחודיים של האניס ותערובת עשבי התיבול הסודית. ניתן לשתות את
האוזו של טסנטאלי כפי שהוא, עם קרח, או להוסיף לו מים שמעניקים לו צבע